Τεχνική
Υποστήριξη

Το YACHTVISUAL, από την έναρξη της πορείας της, δραστηριοποιείται στον χώρο των σκαφών αναψυχής, καλύπτοντας κάθε ανάγκη επισκευής.

Το YACHTSVISUAL παρέχει τεχνική υποστήριξη του λογισμικού 24 ώρες το 24ωρο.

Με το εξειδικευμένο προσωπικό μας, τον επαγγελματικό εξοπλισμό που διαθέτουμε και την άριστη οργάνωση, παρέχουμε τεχνική υποστήριξη 24ώρες το 24ωρο σε όλα τα συστήματα και τις ενημερώσεις του λογισμικού καθώς και στα περιφεριακά του ώστε η υπηρεσίες που παρέχονται στον ιδιοκτήτη του σκάφους ή στη διαχειρίστρια εταιρεία, να καλύπτουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς μας συνδρομητές

Το τεχνικό επιτελείο του YACHTVISUAL εκτελεί όλων των ειδών τις εργασίες για τα πλοία, σκάφη αναψυχής και ιστιοπλοϊκά ώστε να δίνει το

Η συνεχής εξέλιξη των συστημάτων και η εμπειρία μας στο προγραμματισμό και τον χώρο του yachting καθιστά το YACHTSVISUAL ένα απαραίτητο εργαλείο στα χέρια κάθε ιδιοκτήτη και διαχειριστή σκάφους.
Το άρτιο τεχνικό επιτελείο του YACHTSVISUAL κατά την εγκατάσταση των περιφερειακών συστημάτων του λογισμικού επιθεωρεί τον χώρο του σκάφους και δίνει τις καλύτερες λύσεις ώστε ο συνδρομητής να παίρνει το μέγιστο των πληροφοριών μέσω της ειδικής πλατφόρμας μας.

Το YACHTVISUAL, από την έναρξη της πορείας της, δραστηριοποιείται στον χώρο των σκαφών αναψυχής, καλύπτοντας κάθε ανάγκη επισκευής.

Με ένα έμπειρο τεχνικό επιτελείο που απαρτίζεται από τεχνικούς και τεχνίτες όλων των ειδικοτήτων και υλικών, το YACHTSVISUAL μπορεί να καλύψει και να εγγυηθεί για αξιόπιστες εργασίες που καλύπτουν τη συντήρηση και το σύνολο των εργασιών για τις ανάγκες του σκάφους. Με την επιθεώρηση του σκάφους, η τεχνική διεύθυνση μπορεί να προχωρήσει σε πλήρη αξιολόγηση της κατάστασης του σκάφους και την υποβολή στον ιδιοκτήτη του συγκεκριμένων προτάσεων και λύσεων για το σύνολο των αναγκαίων εργασιών, όπως Υδροβολές – αμμοβολές Βαφές στο HULL & DECK, γυάλισμα σκάφους, επισκευή/συντήρηση αξονικών Ξυλουργικές εργασίες – Τeak-decking, Συντηρήσεις/επισκευές κυρίων μηχανών, εξωλέμβιων και φουσκωτών Συντήρηση/επισκευή ιστίων και σέρβις ηλεκτρικών.
Scroll to Top