Παρακολούθηση Σκάφους

Το Yacht Visual παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης ενός στόλου σκαφών

To YachtVisual είναι ένα λογισμικό το οποίο αποτελεί το πλέον απαραίτητο εργαλείο στα χέρια των ιδιοκτητών καθώς και στις διαχειρίστριες εταιρείες ιδιωτικών και ενοικιαζόμενων σκαφών αναψυχής. Πρόκειται για μια καινοτομία η οποία μέσω της ειδικής πλατφόρμας προσφέρει στον ιδιοκτήτη μια πλήρη εικόνα του σκάφους μέσα από το κινητό του ή τον υπολογιστή του καθ’όλο το 24ωρο. Έχοντας πρόσβαση σε όργανα του σκάφους, θέση, καιρό,alarm, κτλ. το Yacht Visual εξασφαλίζει στον ιδιοκτήτη την αίσθηση του πλήρη ελέγχου του σκάφους του από μακριά.

Το YachtVisual δίνει τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες και στις διαχειρίστριες εταιρείες σκαφών να έχουν πλήρη εικόνα της θέσης και της κατάστασης του στόλου τους απομακρυσμένα, έγκυρα και σε πραγματικό χρόνο! Με τη χρήση αισθητήρων πάνω στο σκάφος λαμβάνουν άμεσα ζωτικές πληροφορίες όπως:

 • την θέση του σκάφους σε πραγματικό χρόνο
 • τις περιοχές στις οποίες το σκάφος βρίσκεται μέσα από τους ναυτικούς χάρτες που παρέχονται
 • σε τι βάθος ταξιδεύει το σκάφος
 • με τι άνεμο και σε ποιες συνθήκες
 • την κατάσταση των μπαταριών
 • τη στάθμη των καυσίμων
 • τις ενδείξεις των οργάνων των μηχανών και του σκάφους

Έτσι, σε συνδυασμό με τη καταγραφή της πορείας, την οριοθέτηση ασφαλών γεωγραφικών περιοχών και τη χρήση ναυτικών χαρτών που είναι ήδη διαθέσιμα, το YachtVisual παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης ενός στόλου σκαφών.

Παρακολουθείστε το σκάφος σας ή τον στόλο σας καθώς και όλα τα όργανα σε πραγματικό χρόνο μέσα από μια ματιά στον υπολογιστή σας, στο τάμπλετ σας, ή στο κινητό σας.

Το YACHTVISUAL είναι η καλύτερη επιλογή και το πλέον χρήσιμο εργαλείο για όλους τους ιδιοκτήτες σκαφών και πλοίων καθώς και για όλες τις Εταιρείες Διαχείρισης. Καλύπτει κάθε ανάγκη σας, μέσα από τις ποικιλόμορφες δυνατότητες που σας προσφέρουμε.

Θέλετε να γνωρίζετε τα πάντα για το σκάφος ή τον στόλο σας οποιαδήποτε στιγμή καθώς και για την πλήρη κατάσταση τους μέσα από μια ματιά;

Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα και ενημερώστε μας, για να καλύψουμε κάθε ανάγκη σας και να σας στείλουμε το καλύτερο πακέτο υπηρεσιών.

100% ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΛΥΨΗ

Το YACHTVISUAL σας παρέχει δορυφορικό εντοπισμό θέσης για να γνωρίζετε πάντα που είναι το σκάφος σας . Ενσωματώνοντας τη δορυφορική επικοινωνία απολαμβάνετε 100% παγκόσμια κάλυψη και μπορείτε να ξέρετε που βρίσκεται το σκάφος σας σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη χωρίς να εξαρτάστε από το περιορισμένο σήμα των παρόχων κινητής τηλεφωνίας! Επιπλέον, το YACHTVISUAL με τη χρήση της υβριδικής επικοινωνίας και εναλλάσσοντας αυτόματα το δορυφορικό σήμα με το δίκτυο GSM, σας δίνει 100% κάλυψη.

GSM δίκτυο κινητής τηλεφωνίας

Η προ-εγκατεστημένη παγκόσμια κάρτα Sim εξασφαλίζει ότι θα μπορείτε να βλέπετε το σκάφος οπουδήποτε πιάνει σήμα ένα κινητό τηλέφωνο, χρησιμοποιώντας το σήμα όλων των διαθέσιμων παρόχων κινητής τηλεφωνίας !

Εάν το σκάφος σας είναι σε μια περιοχή που δεν υπάρχει σήμα κινητού, μέσα από το ιστορικό του YACHTVISUAL διατηρείται η διαδρομή ώστε να μη χάσετε τίποτα έως ότου το σήμα επανέλθει!

Πλήρης εικόνα μέσα από μια ματιά στο πίνακα ελέγχου

Εντοπίστε τα πάντα με μια ματιά!

Οπουδήποτε κι αν είστε, εντοπίστε τη θέση του σκάφους ή ολόκληρου του στόλου σας κάνοντας τη διαχείριση αυτών πιο εύκολη, παρακολουθήστε τα όργανα του σκάφους και των μηχανών, και έχετε τον πλήρη αυτοματοποιημένο έλεγχο των ALARM του σκάφους σας μέσα από το κομπιούτερ, το tablet σας ή το κινητό σας μέσω της ιντερνετικής πλατφόρμας του YACHTVISUAL καθώς και μέσα από το ειδικό application για κινητά!

Ιστορικό διαδρομών

Τώρα μπορείτε να δείτε το ιστορικό όλων των σκαφών σας οποτεδήποτε θελήσετε! Μπορείτε να επανεξετάσετε στο αρχείο καταγραφής τις συντεταγμένες του γεωγραφικού πλάτους και μήκους, τη πορεία και τη ταχύτητα που είχε το σκάφος σε όλες τις στιγμές της πορείας του. Όλες οι διαδρομές αποθηκεύονται αυτόματα για τουλάχιστον ένα χρόνο!!!

Γεωφράκτης (Geofencing)

Έχετε τη δυνατότητα να καθορίστε μια εικονική περίμετρο για κάθε περιοχή που επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση όταν το σκάφος μπει ή βγει από αυτή.

Ενημερωθείτε αμέσως όταν το σκάφος σας:

 • Εισέλθει σε ρηχά νερά ή σε επικίνδυνες περιοχές και βράχια.
 • Κινηθεί από τη θέση του χωρίς να το γνωρίζετε.
 • Σε περίπτωση κλοπής.
 • Σε περίπτωση όπου η άγκυρα ξεσύρει και δεν έχει πέσει στην αντίληψη των επιβαινόντων. Θα λάβετε ειδοποίηση ώστε να δράσετε άμεσα.

Κουμπί S.O.S.

Πατώντας το SOS button όταν είστε σε κίνδυνο, ενημερώνετε αυτούς που θέλετε να ξέρουν την ακριβή τοποθεσία που βρίσκεστε.

Μέσα από αυτή τη δυνατότητα που προσφέρει το YACHTVISUAL οι ιδιοκτήτες και οι εταιρείες διαχείρισης σκαφών ενημερώνονται από τους επιβαίνοντες με ασφαλή τρόπο χωρίς να εμπλέκεται άμεσα η ακτοφυλακή, αποφεύγοντας πιθανά πρόστιμα και προσθέτει ακόμα μια δικλείδα ασφάλειας μέσα στη θάλασσα για όλους τους επιβαίνοντες.

Αυτονομία

Μέσα από τον πίνακα ελέγχου ο ιδιοκτήτης και η εταιρεία διαχείρισης μπορεί να έχει πλήρη εικόνα όσο αφορά την αυτονομία των καυσίμων του σκάφους ανά πάσα στιγμή.

Έχετε τη δυνατότητα να ελέγχετε την εξέλιξη του ναύλου, έχοντας πλήρη έλεγχο της αυτονομίας των καυσίμων και να προγραμματίσετε σωστά τον επόμενο ανεφοδιασμό του.

Scroll to Top